image

Ponuda

U okviru objekta nalazi se cafe kapaciteta do 60 ljudi pogodan za različite namene. Iznajmljivanje prostora u privatne i poslovne svrhe vrši se po veoma pristupačnim cenama. Organizujemo kompletnu uslugu keteringa hrane i pića iz šanka. Cafe je idealan za dečje rođendane, proslave rođenja deteta, proslave 18ih rođendana, jubileja, druženja, itd.

Posebna ponuda tokom letnjih meseci je prostrana terasa na krovu objekta, sa pogledom na Lipovičku šumu, Barajevo, a po lepom vremenu i planine Šumadije. 

image

Bazeni

Bazen za odrasle dubine 1,70m sa kapacitetom od 100 ljudi. Na bazenu postoji hidraulička stolica za spuštanje nepokretnih lica u bazen. Oko bazena je prostor sa ležaljkama za odmor i relaksaciju, gde se posetioci mogu osvežiti asortimanom iz široke ponude cafe-a.

Bazen za decu je dubine 0,8m i nalazi se neposredno uz veliki bazen, što omogućava roditeljima da prate bezbednost svoje dece u svakom trenutku. Uz bazen je dečji park sa spravama za igru (ljuljaške, klackalica, tobogan...). Nalazi se u zagrađenom delu Sportsko rekreativnog centra i omogućava potpunu bezbednost dece. 

Specifičnost HORIZONT-a je da se u bazenima prečišćavanje vode vrši uz pomoć zeolitskih filtera jer se takvim prečišćavanjem bazena sprečavaju bolesti kože, konjuktivitis, dermatitisi do kojih inače dolazi prilikom kupanja u bazenima.

Pratite našu stranicu na Facebook-u

@horizontbarajevo